Related Posts with Thumbnails

Monday, December 22, 2008

Super Duper..

Super duper tired..
Sebab baru balik dari Puchong and Putrajaya.. Wedding.. Selamat mem'belasah' 2 pinggan nasi minyak di 2 event yang berlainan.. Hehe..
Super duper full..
Sebab just had roti canai + papadom + teh ais kat mamak biasa.. Ugh.. Rasa kenyang tahap kronik ni.. Huhu..
Super duper cold..
Tetiba pulak hujan kat luar ni.. Adoi.. Menurunkan suhu bilik.. Tangan dah sejuk beku ni.. Eceh! Ni belum duduk kat overseas lagi! Hehe.. Sempat je berangan..
Super duper lenguh..
Aha! Baru pagi tadi 'kurang' kan lemak.. Haha.. Ni agaknya fat level ni dah naik sikit sebab hari ni kerja makan je! Hehe.. Otot2 badan ni dah mula rasa sakit.. Adoi.. Tampal jelah 'koyok'.. Haha.. Tahu apa tu koyok? =p
Aha.. I'm a super duper big fan of Teh Ais! Haha.. Ugh.. Neuron otak dah tersangkut-sangkut 'signal-penyambungannya'.. Kihkihkih..

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...