Related Posts with Thumbnails

Saturday, January 31, 2009

Okay..

Salam all..
Aha! An update after a short break. Huhu.. Not a short break actually, it's just that I've been quite occupied with my daily routine. So far, alhamdulillah.. The 'OKAY' aura is on my side and yeah to be honest, I kinda like being in this way. Busy.
Before this, I tend to update Blogxygen oftenly, ym and YouTube'ing most of the time. Aha! Mamak teh ais! 'Agak' lama tak jumpa jugak. Haha.. I mean, during weekdayslah. I won't be able to ENJOY the heaven teh ais too often like before. Tapi, takpe.. Sebab sekarang ni dah masuk musim DURIAN! Hahaha..Gong Xi Fa Cai mood plus demam limau mandarin + sakit perut hari2 sebab hentam limau banyak sangat dah pun berakhir. Haha.. Bila difikir-fikir balik, there were so much things had happened during this Chinese New Year. From a 'crazy' picnic at Sg. Chongkak, attacking the durians kat tepi jalan on the way balik ke KL, barbeque di Gombak, ayam panggang cap Afrika yang not bad rasanye cuma colour saje yang hitam legam dan jamming ala2 Concert Hotel California. Haha.. Great moments!
And oh.. Glad that the boys are on the top of the list so far! Hahaha.. Gila best! *hi-5 amongst my ManU buddies who's reading right now. Eceh! Glory2, Man Utd! Weehaa..
Dan akhir sekali..
January, dah pergi
February dah mari
Detik demi detik masa berganti
Sikit pun tak kita sedari
Macam2 yang dah dilalui
Macam2 juga yang keluar bila diselongkar cari
Beginilah hidup sehari-hari
Tak dapat nak elak tak dapat nak lari
Ya, kita bukannya 'angels' mahupun pari-pari
Magic sana magic sini ala.. macam kat dalam tv
Sesedap rasa sesuka hati
Menukar, mengelakkan si realiti
Betul, life isn't a fantasy
Of course, mesti ada part yang sappy dan happy
Mahu tak mahu kena jugak diharungi
Buat keputusan itu ini
Kena betul2 confirm dan pasti
Sebab sekali bulatnya hati
Sudah tiada lagi penalti
Untuk kita berpatah kembali
P/s - Happy b'day to Mak Long. Semoga panjang umur dan murah rezeki hendaknya.. Mak Long, jom kita jamming lagi! Aha!

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...