Related Posts with Thumbnails

Wednesday, February 25, 2009

Acceptable Cases

Salam all..
Just a minor update. There were several things that had happened to me. Ugh.. Seriously, mula2 tu rasa macam nak give up je. Tapi, nak buat macam mana.. Kalau nak merasa 'snow' atau nak jumpa Vidic secara live (Ehem.. one day!) kenalah bersabar. Ececeh.. Takpe, I'm sure not all of you can understand what I'm writing about here.. Huhuhu..
Hari ni rasa macam tak betul sikit. Sebab? Several acceptable cases. Cecewah.. Dah macam kat hospital lah pulak. Hihi.. Tak tahulah kenapa lately ni, asyik demam je. Ceh! Takkan demam rindu kat Vidic kot? Huhu.. Asal kena hujan je, demam, asal hujan je demam, asal demam je hujan.. Aha! Kesimpulannya, sediakanlah payung yang besar sikit saiznya sebelum hujan! ;p (Haa.. See! I'm rambling for nothing again.. Ceh!)
Acceptable case no.2 ialah sebab game ManU yang baru2 ni. Draw pulak dengan team si Maurinho tu. Ceh dan ceh lagi.. Takpe.. Nasib baik draw. ;p
Acceptable case no.3 pulak, I've no time to update my blog (again).. Huhu.. Yeah! Level kronik betul. Sehari kalau tak update rasa macam tak minum teh ais seminggu tau! Huish.. Hmm.. Apa boleh buat.. (*sigh)
Acceptable case no.4, like usual.. I'll ramble something about TEH AIS! Argh! Rindu gila kat teh ais yang mamak tu buat.. Bila nak pergi lagi ni? :'(
And here is the last acceptable case. TEST! The rest, no comments.. Huhu..Last but not least, to you guys who might be reading this post right now, a minor sorry from me for posting a 'bebel' type of post kali ni. Hehe.. Otak saya tengah tak berapa stabil ni due to fever yang tiba2 datang attack. Cecewah.. Okaylah, gotta stop here. A BIG smile for you guys.. ;D
Psst.. Siapa boleh buat delivery teh ais? Hehehe.. WANTED, okay! Hubungi saya segera. Hihi.. ;p

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...