Related Posts with Thumbnails

Sunday, August 30, 2009

Lega..


Game tu. A mixed-up feelings while watching it. Game yang ditunggu-tunggu. Cuak je.. Loadsa things and incidents happened. Ish.. Takut je! Especially when that Arshavin guy scored one 'cun' goal for his team. Ouch! Pedih je hati time tu. Haa, apalagi.. Time tulah rasa macam nak rendam je kaki bebudak merah tu semua dengan clorox kat tengah padang. And oh.. First half tu rasa happy sebab Berbatov tak turun main! Haha..
Rasa macam dejavu bila Almunia 'sekat' Rooney. Kalau tak silap, masa season yang lepas pun dia suka buat 'kerja terjah' macam tu. Thanks to Rooney as he 'nailed' the chance during the penalty. He kinda tricked Almunia sebelum dia sepak bola tu to the right side of the goal while mamat goalie Arsenal tu 'senget' to the right side. Fuh.. One goal for us! Weehaa!
Giggs main macam tengah puasa. Takde semangat langsung! And oh.. For the first time ever, Vidic co-operated with Brown as ManU defenders in a match. Hehe.. Sebelum ni tak pernah, okay.. And like usual jugak, my so-called Nemanja Vidic did a marvelous defending job. Thanks, honey.. Ecececece.. (*blushing)
Tak lupa jugak about the moment when Arsenal's defender, Diaby OG ter'masuk'kan one goal for ManU. Feel sorry for him but still, it was considered as a goal for the Red Devils. Bila dah lead, time pun dah nak habis, boleh pulak kasi additional time selama 5 minutes! Uish.. Lamanya! V. Persie yang perasan handsome tu cepat2 rush sumbatkan one goal for his team. Uish.. Nervous jugak sebab ingatkan masuk. Tapi, bila mamat yang pegang bendera kat tepi padang tu buat slow motion je bila turunkan bendera colour oren+kuning dia tu, haa.. Maksudnya.. Outside.. Fuh! Lega.. Arsene Wenger was pissed off.. Elemek, hilang macho.. ;p
Whatever it is, bebudak Merah shouldn't be too comfortable. Jangan ingat nak bersuka-ria je. Jangan jadi malas macam Berbatov tu who always seems to be extra care when it comes to his hair matter. Hehehe.. Mesti je nak 'tembak' mamat tu!
p/s - Fergie, nanti tolong tanya sikit si Valencia tu.. Dia tu main bola ke atau main galah panjang kat atas padang tu? Ish.. Suruh Macheda gantikan dia, okay? Huhu.. :'(

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...