Related Posts with Thumbnails

Sunday, September 13, 2009

1-3


Yay! We've won the battle! Woohoo.. Pening gila tengok game Tottenham Spurs VS ManU tadi. Referee yang tak pernah tengok pun muka dia sebelum ni (entah apa je nama mamat tu) sikit2 nak tiup wisel. Ceh.. Banyak sangat masalah! Serious, pening tengok game tadi.
Level pening langau kat kepala ni bertambah naik bila si Defoe dari Spurs menendang masuk satu goal yang agak cun jugak selepas 1 minit game bermula! Aduh.. Peluh pun belum sempat nak keluar, mamat tu dah sumbat satu goal! Ceh.. Tapi, tak dapat dinafikan yang style mamat tu bila masukkan goal tu memang macho habis. Adeh.. Sedikit sebanyak, tuan punya blog dan 'ahli2' sekutu ManU yang sama2 duduk menghadap tv kat rumah ni dah tak boleh nak nak cakap apa. Dalam hati masing2 pujuk diri sendiri. "Alaa.. Baru seminit game, ada banyak lagi masa. Sabar!"
Macam biasalah, memang dah menjadi habit tuan punya blog untuk meng'clorox'kan sikit si mamat Berbatov tu kat Blogxygen ni. Hahaha.. Mamat tu buat muka selambe-mambe dengan langkah yang extra lemah-gemalai mengalahkan orang perempuan bila 'menyeret' bola yang sebijik tu kat atas padang. Mamat ni kalau main tak jatuh, tak tergolek, memang tak sah! Ish.. Plus, spectators yang support Spurs pun asyik nak 'boo' dia. Hehehe.. Biasalah tu.. Mamat tu, kan ex-player Spurs. By the way, terima kasih setengah untuk diorang sebab buat macam tu. Ehehehehehe..
Free kick which was full of trick! Ahaha.. Macam tengok movie-lah pulak. Sesuka hati riang cap ria si Giggs dengan Rooney berkomplot 'mengaburi' semua dengan tendangan 'magic' tu! Huhu.. Best moment of the game!
And then, the 2nd goal came from Anderson. Hehe.. Thanks to him for that reason.
Si Scholes dapat kad merah. Free-of-charge! Adeh.. Evra siap buat scene 'hantuk-dahi' dengan satu mamat Spurs tu. Vidic pun lebih kurang sama jugak. Angin satu badan dengan Crouch, si galah panjang cap Tottenham Spurs tu. Dia pun dapat free kad kuning jugak. Aisey.. But still, Vidic cool je! Macam chopstick patah je bila tengok si Crouch jatuh. Aduh.. Bahaya jugak mamat tu. Banyak buat 'goal-targets'. Tapi, nasib baik si Foster dah clorox-kan dulu sarung tangan goalie dia tu sebelum game. Banyak pulak save ball dengan agak precise kali ni. Hahahaha.. Bagus2.. Macam ni boleh belanja cendol! Kekekeke.. :)
p/s - Tadi tuan punya blog kena marah sebab tengok bola bising sangat. Hehehehehe.. Sepuluh kali kena marah pun, bising tetap bising jugak! Huhu.. Tak thrill langsung kalau tengok bola senyap2 macam tengah tengok opera ya! Hahaha.. ;p

2 comments:

  1. carrick masuk lmbt.tk aci nie :p. and menang sgt best.sbb spurs score dlu.gile scary :p.isk isk isk.

    glory2 babes! :)

    ReplyDelete
  2. Ms. Puspa - Ahaha.. Carrick masuk lambat, cepat pergi marah Fergie. Hehehe.. Spurs did the score-thing first but we scored 3 until the end of the game! Woohoo! Best2! Hahaha.. :D

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...