Related Posts with Thumbnails

Tuesday, August 10, 2010

A Random Change

Haish.. I didn't plan to make a change on this 'lau yah' Blogxygen of mine at first. But this blog was 'confronting' a 'jammed-kinda-appearance' everytime I try to view it since a week ago. Entah virus apa yang rasuk entah! Mengade je! Habis kena tukar semua. Habis hilang snow effect! Habis feeling konon perasan tengah main2 snow kat Old Trafford! Benci betul! Habis hilang template polka dots yang saya suka tu. Tsk.. :'(

And it looks like you guys pun terpaksa kena pakai cermin mata hitam ke aviator ke kalau rasa2 nak view blog ni. Why? Yelah.. Tengok ni. Silau melilau! Habis semua putih2 melepak-lepak-lepak! Siap bunga2. Jiwang-bawang sangat. Too girlish, kan? Yeah, I thought so.. Too much of pink has made me pening! Haha.. (*But still.. I can't hate pink!)

Dah2.. Bantai je-lah.. Hampir 2 hari menghadap laptop konon nak 'kemas' blog! Mata dah tukar jadi panda-eyes! Tak tidur satu setengah hari sebab konon2 rajin dan 'bersemangat-waja' nak update blog 'lau yah' ni. Cheit! New look konon! Hah! Apa-lah.. :'(

Okay.. Tidur dulu! Bantal dah panggil dah tu.. :)

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...