Related Posts with Thumbnails

Tuesday, October 28, 2008

Introxygen-Me


Bismillahirahmanirahim..

Salam to all..

Hmm.. I've to admit that my hands are still shivering right now (and I don't know why!) Maybe sebab this is my first ever attempt to have my own 'conteng2 area' kat sini. Heh.. I've never tried this before sebab (sungguhlah saya ni kuno in this IT thingy thing) and tak pernah pun terfikir nak ada blog sendiri until one day a person suggested me. (Hihi.. Thanks a lot Kak Wiaam!)

Introxygen-Me..

I'm an ordinary human being yang suka makan, tidur, berangan, makan lagi then tidur balik. (Janganlah sesekali tiru tabiat ni! Ish2..)

My sayang2 are Ayah, Ibu, Abang, Kakdik and Adik. And ops... my guitar kapok too!

I'm a simple person. Do simple things. Love simple things. But, end up with 'un-simple' things sometimes..

Being emo, jiwang bawang, sappy sikit2 tu adalah jugak kadang2.. Tapi taklah kronik mana pun sebab benda2 ni datang waktu saya tengah syok berangan-angan.. =p

Reading is quite staple in my daily routine. Hentam jelah walau baca tulisan kat dalam iklan tv Colgate tu, asalkan baca.. Hehe.. Apart from that, novels.. novels.. and novels.. (tak kisahlah bahasa Melayu or English) adalah antara benda compulsory yang mesti ada kat atas meja tepi katil. (Heh.. Actually buat ubat tidur je tu.. Hihi..)

Okay.. I should stop now. Looks like I've been rambling (overdose). Sorry for the bad grammar (correct me anytime!) and feel free to leave any comments (sebab saya taklah perfect mana pun..)

Lastly, enjoy doing your things! =)

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...