Related Posts with Thumbnails

Monday, July 12, 2010

Tag By Puan 'MamaJnJ'

(*A cool mommy-blogger [MamaJnJ] who doesn't realize yet how boring this Blogxygen of mine is! Haha.. Very much, thanks for the tag. Adeh! Kena tag pulak, MamaJnJ! Sorry for the late 'reply-post', by the way. Agak busy sejak kebelakangan ni sampai blog pun terbengkalai. Hehe.. Harap diampunkan! ;)


What is your name :
Azrin

A four letter word :
ManU (*Haha.. Boleh ke macam ni?)

A boy's name :
Vidic! :P

A girl's name :
Lala (*Nama ke tu? Hihi..)

An occupation :
Tukang vakum karpet kat rumah dan pembasuh periuk belanga, pinggan mangkuk kat dapur. (*Betul! Kali ni tak tipu punya! Haha..)

A colour :
Turqoise

Something you wear :
T and jeans (*Ya, betul.. Saya sangat kuno dalam berfesyen! Sungguh!) ;P

A food :
Cendol! (*Haha.. Boleh list banyak2 tak? Kihkih..)

Something found in the bathroom :
Toilet bowl and his girlfriend, HAPRIC!

A place :
My favourite mamak restaurant di KL! (*Selalu tolong buatkan saya teh ais sedap 3 gelas! Woo!)

A reason for being late :
Tengok bola sampai pagi and the result.. Bangun lewat! Ceh..

Something you shout :
"Mamak! Teh ais sedap, 3!"

A movie title :
Harry Potter sequels.. (*ALL) ;D

A musical group :
Maroon 5

An animal :
(*Err.. Jangan beritahu orang yang saya takut kucing dan lipas ya! Shh..!)

A street name :
Err.. Apa2 street yang ada jual cendol, boleh? ;)

A type of car :
Mini Cooper (*berangan!) ;D

*Okay, that's all.. Haha.. And I shall re-tag all of you! Boleh, kan? Termasuk Paul the Octopus! Handsome betul dia tu rupanya! Hahaha.. :D

6 comments:

  1. hai..hai..
    tima kasih susah-susah jawab tag ni..
    but the best answer yg paling saya suka
    -harry potter..tapi yg ada cedric yaaa..
    hehe

    ReplyDelete
  2. i hate lipas jugak!!! but kucings are cute!

    ReplyDelete
  3. Mama JnJ - Hai.. Hai.. Sama2! Hehe.. Suka Cedric ke Edward ni? Hahaha.. :D

    Miss Hajar - Tulah! Lipas geli, okay! Haha.. Kucing.. Err.. For me, they're scary jugak! Haha.. ;D

    ReplyDelete
  4. dua-dua..koz masa jadi cedric muka dia sangat innocent (adakah?)

    ReplyDelete
  5. eh salah..
    sepatutnya komen di atas macam ni
    saya minat cedric sebab masa tu muka dia innocent..
    cheh :-p

    ReplyDelete
  6. Hahaha.. Suka sangat pada Cedric. Minta2 muka baby bila keluar handsome macam Cedric / Edward, amacam? Haha.. Mesti seronok! :D

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...