Related Posts with Thumbnails

Friday, March 5, 2010

200?


Salam + a BIG smile to all.. :)

First of all, I know that I might've delivered the 'perasan+action-punya-type-of-feeling' through the 'mini-poster' shown above. Poster? Ecece! Haha.. Macam-lah Blogxygen ni happening gila sangat sampaikan post ke-200 pun nak kepoh-kepohchi! Haha.. Takpe.. Tuan punya blog ni memang kepoh pun! Bleak! :P Tapi rasa macam baru je post THIS entry semalam. Haish.. Time flies! Tsk2.. :')

Well, this entry would be the 200th since I first started blogging by the name of 'Oxygen-Me' kat sini. Hehe.. Seriously, while I'm typing this right now, I just can't stop having the monologue saying that "Haish, action macam apa je. Bukannya 2000 ke apa. Ni baru yang ke-200!" Hehe.. Tapi, tulah.. Can't believe myself either that my 'lau yah' blog has reached it's 200th post! Entah pape punya membebel pasal teh ais, cendol, ManU, teh ais dan teh ais lagi, sekali.. Dah 200?! Takde kerja lain! Haha.. But I should admit that I can't live a day without viewing my OWN blog! Bukan apa.. Sebab bukannya ada orang yang nak datang view selalu pun. Oleh itu, sendiri punya, sendiri baca! (*wink3) Hahaha.. :D

By all means, tolak tepi level 'lau yah' blog ni, I just wanna thank all who can tahan (really tahan!) reading this 'entahpape' punya blog. Disregard soal whether you're lelaki ke perempuan ke, ManU buddies or rivals ke (*ehem!), suka teh ais jugak ke or senang cerita anyone-lah who's WILLING to view this mere + 'lau yah' blog of mine. Terima kasih banyak-banyak-banyak-banyak yeah! *HUGS! (*Ehem.. To guys, kita hug style invisible je! Girls, OKAY! Haha..)

4 comments:

  1. gambar taun lepas kan?malas la nak gi check...
    N happy 200th posts...x blanje blog ni teh ais ke?u kena thank Q kat blog u ni gak hah(tetiba lak sound mcm chef wan plak!)

    ReplyDelete
  2. Ahaha.. Brad aka Chef Wan!? :p
    Thanks indeed for the wish.. Haha.. Belanja blog ni teh ais? Hari2 I belanja, okay.. Hahaha.. And thanks again, dude.. :)

    ReplyDelete
  3. congrats, congrats, congrats,.... (repeat until 200 times)....

    ReplyDelete
  4. Terima kasih.. Terima kasih.. Terima kasih.. (200 kali jugak!) Hehe.. :D

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...