Related Posts with Thumbnails

Tuesday, March 23, 2010

Kronik!

:)
I've been away from my laptop for almost a week. Langsung tak usik. Berhabuk gila Blogxygen. 'Bukumuka' and 'burung twit' pun dah lama gila tak log in. Haha.. Nasib-lah.. Broadband buat mogok for more than 7 days. Ternganga je kat dalam bilik doing nothing. Huhu.. Ini pun dah kira rezeki dapat online and spend time kejap dengan mengemas cafe dan feeding those starving fish kat FishVille. Hadoi.. Mengade betul broadband device tu! Kesian je tak dapat lepak tengok YouTube. Haha.. Lame reasons I've listed, I know.. Nak buat macam mana. Sehari kalau tak online, seriously you'll feel like you tak berus gigi sehari. Hahaha.. :D

Tak kira.. Eventhough it's kinda late for me to shout 'GLORY2 MAN UNITED' for the recent victory we gained few days ago, ah! Tak kira! Nak kepoh jugak! Haha.. Sebab Mascherano jongang dan sekutu-kutu-kutu dia tu main mengade-ngade during that game hari tu dan alhamdulillah, berkat main bersih dan pro, ManU menang! Huh. hambik! Torres, you boleh balik rumah. Syampu rambut selalu sebab rambut you nampak keras. Macam Berbatov! Hehehe.. (*sarcastic, kan? I know.. Saje.. :P)

Banyak benda to tell but I've no idea on which to start with. (*Hihi.. Padahal dah berjela-jela bercerita, tak mengaku!) Loadsa things happened to me during these past few days. Mostly 'pickle-ish' matters. Haish.. He's testing me, I know.. Saya kena bersabar dan jadi kuat sikit! Hehe.. :')

Okay, people.. Gotta go! InsyaAllah, when things've turned out fine and manageable, tuan punya blog will be back for more! Ecece.. Back to be more kepoh je! Haha.. Okie dokie, smile BIG2 ar! Wee.. :D

3 comments:

  1. Been missing your updates and ramblings too! =D

    Love.. Doc MU, Leicester..

    ReplyDelete
  2. FB i landsung x t'usik world cafe & bebanyak lagi...malas la nk tunggu punye siap...twitter x de akaun pon...x ngam gan i la...
    ok,sape budak 'him' 2?boyfren ke gitar u?

    ReplyDelete
  3. To Doc MU, who's ought to be anonymous. (Haha..)

    Thanks for missing. I think that's all can be said! Haha.. :P

    To Brad - Haha.. I know, you're a very BUSY dude sampai takde masa nak online and fb-ing, right? Haha.. Err, about who's the budak you were asking.. Err.. No comment! Hahaha.. Take care, dude! :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...