Related Posts with Thumbnails

Monday, March 1, 2010

Can I Just Shout?

Dah tak tahu nak cakap apa lagi. Dah puas membebel, menjerit, memekak, melompat, menggigit bantal, meramas remote Astro, memijak karpet yang sikit lagi boleh haus dan segala macam 'perlakuan' semasa menonton game Aston Villa dengan ManU tadi. Sungguh. Seminit pun tuan punya blog tak duduk diam tadi. Kalau selalu Ribena tertumpah sebab terkejut atau geram dengan mana2 player tapi kali ni, tak tumpah pun sengaja buat2 tumpah sebab menang Cup punya pasal. Haha.. Lepas ni kena mop-lah nampaknya! Yang penting, malam ni kita tidur bawak Carling Cup tu sekali! Weehaa!

Teringat pulak my previous post about this Carling Cup during last season. HERE! Hehe.. And I guess, in this particular case, a lil' repetition in the history just happened! Yeah! :D

*To all ManU supporters.. 'Glory2 Man United!' Hehe..

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...