Related Posts with Thumbnails

Friday, April 9, 2010

Sorry For Being Lazy!


(Pic atas ni is highly dedicated to Aunty Cendol Sedap Gila yang selalu buatkan 3 mangkuk cendol sedap extra kacang for me! Haha.. Missing you, Aunty. But missing your cendol MORE-lah! Haha.. )

Salam + a super BIG smile to all! :)

Okay, I admit it.. Malas gila si tuan punya blog ni nak update Blogxygen. Betul! Tak tipu, malas! Haha.. Well, not to say that she's all tied up dengan loadsa things each day, tapi tulah.. Kira macam pathetic gila sebab tak berpeluang macam dedulu, update blog at least sekali sehari. Haish.. Makin tua, makin sibuk.. Eceh! Haha.. Even sekarang pun tak tahu nak membebel pasal apa.. Heh.. :P

And I suppose, I shouldn't start talking about football, ey? Cheit! Bukan apa.. Tak tengok sangat. Lebih berdengkur je. So, bila dah kalah tu takde-lah terasa sangat. Hmm.. (*cross-fingers!) Huhu..

(*Err.. Gotta wait for the brain to start generating normally sebab dah distracted gila bila baru kejap ni Ibu panggil turun sebab nak pergi mamak favourite. Haha.. I'll continue updating later.. TEH AIS, here I come! Wee..)

2 comments:

  1. u post ke x,kite tetap ingat u dear...but skrang i lebih inginkan cendol>u...haha sape suruh u letak gambar aunty cendol tu???

    ReplyDelete
  2. So sweet of you, Brad and thanks for always viewing my lau yah blog even when it isn't updated frequently! Haha.. Good! You too love cendol! Haha.. Welcome to club, bro! :D

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...