Related Posts with Thumbnails

Sunday, February 15, 2009

La + Bu + Zy = ?


This picture was taken when I was 4 at Vietnam. Naik beca or we called it 'siglo' dalam bahasa diorang. Huhu.. Gaya macam travel sorang2 lah pulak! Hihi.. ;p
Salam all.. Sorry for the late update. Eceh.. Macamlah berbelas orang yang baca Blogxygen ni pun. Huhu.. Perasan! Anyway, lately ni memang takde masa langsung nak update or even bukak blog sendiri. Ceh.. Kinda busy and lazy actually. Sebab itulah, title kali ni, La + Bu + Zy = Lazy & Busy! Huhu..
Bukannya apa, kalau nak succes kenalah korban sikit waktu main2 tu. Kalau dulu selalu selalu selalu dan selalu sangat lepak2 tengok YouTube, ym, reading blogs, tidur, minum teh ais kat mamak favourite dan entah apa lagilah. Sekarang nak fokus memproses taik mata pun rasa macam dah tak sempat je. Bilik pun dah serupa tongkang pecah. Huhu.. Takpe2, InsyaAllah akan dibereskan sebelum Ibu mengamuk! :P
Talking about ManU pulak, kira nasib baik jugaklah.. Sebab diorang ada game mostly during weekend lately ni. Weehaa! Tak payah sesusah nak berjaga malam sampai pagi. Kalau tak, maybe muka ni dah serupa dengan panda bear! Mata berbelang hitam bin legam, hmm.. kira cute lagilah tu!.. Hehe..
But now, rasa macam craving for durian pulak.. Elemek, sebut durian pun dah meleleh-leleh hingus ni. Huhu.. Oh durian! Teringat masa cuti Gong Xi Fa Cai hari tu. Alaa.. Time tu baru balik dari picnic kat sungai yang ada *bab_ tu! Ingat lagi? Hmm.. On the way back dari Sg. Chongkak that day, sempat je kitorang semua attack durian yang ada dijual kat tepi2 jalan tu. Huhu.. HEAVEN! Haduh.. Rindu ni! So, barangsiapa yang ada stok2 durian (yang sedap dan lemak sahaja!) boleh je kalau nak share2 makan atau poskan kat sini ye.. Takpe, MMS kan gambar kulit pun jadilah kalau isi dia dah takde. Hehehe.. ;p
Last but not least, a BIG smile for you guys and enjoy doing your things ya! Ek.. Sebelum tu, I don't feel like I wanna wish you guys a Happy Valentine's Day sebab err.. Sebab.. I don't even have a valentine myself! Huahuahua.. Takpe2.. Vidic ada! So, Happy Valentine's Day, Vidic.. Heee.. =)

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...