Related Posts with Thumbnails

Tuesday, July 28, 2009

They Ask..

Hari ni, ada orang tanya..

Orang:
"Kenapa beli jersey ManU saiz besar gedabak macam ni? Saiz kecik sikit takde ke? Besarnya macam boleh masuk 2 orang! Ish.."
(*sambil menunjuk ke arah jersey merah yang terpampang 3 huruf berwarna putih (AIG) yang tuan punya blog pakai.)
Tuan punya blog:
"Takpe.. Senang kalau besar2 macam ni. Angin tak susah masuk!"
(*Jawapan cover line sebab time beli jersey tu, Apek kedai tu cakap, "Amoi, saiz kicik sikit tara. Semua besar punya. Mau ka?")
Nasiblah.. Daripada takde, lagi frust.. Huhu..
Orang:
"Selalunya, kan.. Do you put on make-ups?"
(*sambil khusyuk menepek compact face powder kat muka dia. Dah sedia tebal pun nak tebalkan lagi. Huhu..)
Tuan punya blog:
"Make-up? Aisey.. Pakai bedak pun sebulan sekali kalau rajin. Now you're asking me to put on make-ups? Uish.."
Mandi + berus gigi lagi compulsory dari make-ups, okay! And oh.. Deodorant jugak! Hihi.. :p

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...