Related Posts with Thumbnails

Monday, August 10, 2009

Grrr...!!!

Game started okay. Nani scored, angle serious awesome. Rooney macam tengah tidur. Berbatov macam biasa-lah, tak pernah ada hati nak puji dia langsung pun. Batang hidung Van Der Sar tak nampak. Foster yang pendek tu tukang jaga pintu goal. Barisan defenders, fragile gila. Vidic tak tahu mana menghilang. Ferdinand dengan O'Shea memang request nak kena clorox-kan kaki diorang. Park main asyik terjatuh, tergelincir. Carrick dengan Fletcher main ala2 je. Nak harapkan Evans sorang. Alahai.. Vidic, please come back!
Masa nak dekat habis. Semangat sikit bila nampak Giggs, Owen, Fabio, Scholes dengan Valencia masuk padang. Tapi, macam tu jugak. Ugh.. Tension! Serious memang nak kena clorox diorang ni. Ballack tu memang nak kena sekeh2. Suka2 hati je nak siku si Evra tu. Ceh! Si referee yang perasan muda tu pun sama jugak. Bila player jatuh, sadin je muka dia! Ugh.. Geram2!
p/s - Malas nak describe pasal penalty tadi. Takut nanti level tension dalam otak naik tak turun2 pulak, payah.. :'(

2 comments:

  1. uhu. we need another c ronaldo.sapekah. owen tu tk best.

    hr ni pnya game bleh dpt 6 gol.tp dpt 1 jek.cisdelssssssss!

    ReplyDelete
  2. Tsk2.. :'(

    Owen lari slow.. Aduh! Sebiji je goal yang tersumbat hari ni. Ish.. Nak join cakap 'cisdel' jugaklah.

    "CISDELSSSSSS!" :[

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...