Related Posts with Thumbnails

Sunday, November 22, 2009

ManU VS Everton


Can't stop smiling. And as usual, I'll have to endure with this sore throat which appears right after watching ManU game. Hahaha.. But this time, sakit tekak ni quite worthwhile due to the victory gained by the boys during our previous match against Everton. Huhuhu.. 3-0! Amacam? Coolio habis, kan! Hahahaha.. :P
Almost two weeks tak tengok ManU main. Huh.. Seriously, rasa empty gila. Urat2 dan otot trakea terutamanya, memang tak terangsang langsung within that period. Huhu.. Apa taknya, dah agak lama tak jerit2 dan lompat2 kat depan tv! Hahaha.. Tapi, memandangkan game tadi yang berjaya membuatkan tuan punya blog tersenyum lebar sampai ke pagi esok, boleh-lah kita spend few minutes to express my 'happiness' kat Blogxygen ni kejap! Hahahahaha..
Okay, I shall first thank Mr. Fletcher for his goal contribution. Huhu.. Dahsyat angle goal tu. Naik jenuh tengok orang tv tu kasi repeat clip yang sama. Hehe.. Takpe, kita kasi chance. And oh.. Saha, si ex-ManU still looked the same as before even if he was in his jersey 'Chang' berwarna biru ala2 colour Chels'ehem' tu. Nasib mamat ni tak kena 'boo' dengan my 'kaki2' kat Old Trafford tu! Hahaha..
Anyway, back to our story.. 2nd goal was contributed by Carrick! Ecece.. Ini mesti aura co-mid-fielders yang Fletcher 'hantar' secara tak langsung! Huhu.. Memandai je! Nevertheless, the moment he scored that goal, tuan punya blog memang dah lompat2 sampai tak ingat dunia. (*Macam biasa-lah.. Style tengok bola level over! Hehehe..)
Err.. Rafael yang before that dapat present yellow card from the ref was taken out and being replaced by the evergreen, Scholes. Giggs, the captain of the game played averagely, I guess. But yet, his skills.. Haish.. No doubt about that-lah! Owen pulak dengan style dia yang suka tenggelam2 timbul tu. Huhu.. Okay-lah tu dari tengok si Berbatov main, kan! Hehehe.. And as for Rooney pulak, mamat ni sejak ada baby dia macam cool down sikit. Lari pun dah agak slow and his style of passing wasn't that precise. Eceh! Tuan punya blog sedang perasan jadi football analyser! :P
Ingatkan dah takde goal, rupanya si Valencia kasi lagi satu! Huhu.. (*Haa.. Time ni lompat lagi tinggi! Hehe..) Obertan pun turun padang jugak bila Rooney dipanggil masuk. But he wasn't helping much this time. Sengaja main sekadar nak buang peluh je! But still, he's forgiven sebab dia masih dalam kes 'freshie' lagi. Ecececece.. Gibson ganti Carrick. Haa, dia pun tak banyak sangat berpeluh! Haish..
Yang penting, it's good to see my manja, Nemanja Vidic back on the field! Huhu.. Kalau nak harapkan sangat si Brown tu macam susah sikit. Rambut mamat ni dah panjang. Takpe, saya suka. Vidic tetap nampak macho! Hahaha.. And it's quite vital for me as well to thank si Evra yang sungguh-lah berdedikasi level kronik! Hish.. Susah nak cari left-back yang gila rajin, skillfull dan chillex macam si Evra ni. One of a kind.. Kalau tengok time dia lari sambil membawa bola di kaki ditambah lagi dengan player Everton yang tak sudah2 nak kerumun mamat ni, haish.. Memanglah! Evra ni boleh dikira macam tulang belakang untuk game malam ni! Takpe.. Nanti tuan punya blog akan FedEx teh ais 3 bungkus untuk you sebagai hadiah esok ya, Evra! Minum-lah sampai lebam! Hahaha..
*P/s to all my blogger ManU buddies..
Let's do the *hi-5 for the victory, shall we!? Hahaha.. :D

3 comments:

  1. hahaha.... tdo smbil trsenyum la neyh..
    semoga diorg keep performing till d end..
    *hi-5 too* ;)

    ReplyDelete
  2. boyfren u--gitar tu x jeles ke...sian dia duk kat corner rumah,
    "tuan i dah ada boyfrenS baru,tu la TV gan budak ensem yg kejar bola..."

    ReplyDelete
  3. Ms. Choco - Ahaha.. Yeah! Siap dapat mimpi best! Hehehe.. And yeah indeed, let's hope they'll give their BEST at all times! Hihi.. :D

    Brad - Hahahaha.. Don't worry, bro.. FYI, all of my bf(s) that includes budak hensem yang kejar bola tu, wouldn't mind if I'm admiring other than 'emselves! Hahahaha.. :D

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...