Related Posts with Thumbnails

Tuesday, November 3, 2009

Aisey..

Memang 'aisey' betul. Baru je plan nak jalan-jalan, makan angin, ronda-ronda around bandar sambil menikmati angin malam. Dalam kepala memang dah susun baik punya plan. Agak2 kalau tekak dah kering sebab dahaga, boleh-lah singgah kat mamak favourite. Suruh dia tolong buat-kan teh ais heaven dalam 3 gelas dengan roti canai level garing sikit, fuh.. Memang layan habis-lah kalau macam tu! Huhu..
Haish.. Nak kata tuan punya blog ni famous macam Yuna pun, jauh sekali. Famous macam Jessica Alba? Haish.. Lagi jauh! Macam wife Vidic? Ecece.. Ni dah jauh berangan pulak! Entah-lah.. Apa sangat-lah yang 'diorang' tu dok sibuk terkejar-kejar si tuan punya blog ni. Style macam tak cukup tanah je. Aisey.. Tapi, nak buat macam mana.. Dah memang kerja 'diorang' pun. Tak boleh tengok orang berseronok-seronok, bersiar-siar sikit haa.. Mesti nak snap gambar. Haish.. Tu nasib baik sempat control melalui orang dalam. Kalau tak mesti rakyat bosan tengok muka minah ni kat front page hari2! Ish3..
Haa.. Tu baru je nak keluar rumah, masuk Beetle yang 'sexy' dan berjalan-jalan sambil makan angin. Belum lagi masuk part nak pergi jemput Vidic kat tepi tembok kedai 7-Eleven! Orang kebanyakan pun takde privasi, rupanya. Sebab tak tahan dengan flashlights tu semua, akhirnya tuan punya blog tak jadi keluar dengan Beetle yang sexy tu. Sempat pegang handle pintu jelah.. Ish3..

(*blushing! Hahahaha..)
P/s - Happy 34th Birthday to Abg Hairul. May Allah bless you, Kak Mas and your kids. To the newborn, baby Sara, my new niece tu cute, okay! Hehehe.. :D

2 comments:

  1. aduh... dah jd selebriti popular nih update blog jgn ditinggalkan yea..

    ReplyDelete
  2. Mr. Asrap - Ahaha.. Selebriti cap perasan ni sebenarnya! Hahaha.. Update blog? InsyaAllah kalau kurang malas. Hehehehe.. (*hi-5 sikit) :D

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...