Related Posts with Thumbnails

Sunday, February 7, 2010

Five!


Kinda lazy to 'make' my full review on the previous match between ManU and Portsmouth. Few of 'own-goals' took place but hey.. They're still considered as GOALS, kan? Huhu..
Kesian jugak bila tengok muka 'bersalah-yang -tak-berapa-nak-salah' si Wilson. Agak2, kalau mamat defender Portsmouth ni ada hajat nak 'clorox-kan' kaki dia tu, haa.. Sila-lah datang ke rumah. Goalie James yang muka macam nak sama dengan Ferdinand tu pun sama jugak. Oh ya, O'hara.. Anda bagus tapi cara main tu agak kurang-kasih-sayang ya. Next season nak join team 'glory2' for free tak? Ecece.. Perasan jadi Fergie kejap.. :P
Okay-lah.. Bantal dah panggil banyak kali dah tu. Dah tak sabar nak berdengkur dah ni tapi sempat je update Blogxygen sebab 5 goals punya pasal. Haish.. Tekak bertambah perit sebab banyak sangat menjerit. Tulah, mengada! Jerit2 lagi! :'/

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...