Related Posts with Thumbnails

Thursday, February 18, 2010

*sweat

3.45 am, yesterday. Haish.. Seriously, kan. Jantung rasa macam nak tercabut. Gila nervous mengalahkan Van Der Sar pulak. Hoho.. Tambah2, bila tengok muka action si Ronaldinho yang perasan rambut menawan. Haha.. Kira kalau tangan ni boleh masuk kat dalam tv tu haa, hmm.. Dah lama dah gigi dia tu kena siku. Eceh.. Ingat dia score-kan goal before ManU boleh menang game malam tadi ke haa?! Hehehe.. (*riak-lah pulak!) :P
Nevertheless, I was still sweating! Habis Ribena tertumpah. Kalau sekali tu takpe-lah jugak. Ini kalau dah masuk dua tiga kali? Haa.. Tak ke lima jadi-nya? Membazir! Dah satu kerja lagi nak buat part-time mop lantai tengah pagi2 buta! Ini semua sebab Ronaldinho tulah! Memanjang buat orang suspens! Si Nani pun lebih kurang sama jugak! Haish.. Mamat ni nasib baik jauh. Kalau tak kira free je dia kena siku. Eceh.. :P
InsyaAllah.. We'll meet again in a few weeks time kat Old Trafford pulak. Haish.. Semput je tengok game ni. Si Beckham ingat dia nak buat 'history' after 7 years since he left ManU. And oh.. Referee tu kira 'terlebih' excited okay. Carrick di-kasinya kad merah. Alaa.. Kasi-lah chance sikit. Dah-lah game nak over lagi berapa saat je lagi! Haish.. Tak faham betul! (*Ecece..) Yang penting, duit belanja pergi Giuseppe Meazza Stadium tak membazir! Blek! :P
*Glory2 Man United! :D

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...