Related Posts with Thumbnails

Monday, February 1, 2010

Arsenal 1 - ManU 3

Well.. The title says it all.. :)
Thanks to Nani, Rooney and Park for their goal contributions! And oh, niat nak cekik2 si Brown dah terbantut. Nasib baik menang. Kalau tak.. Lunyai dia! Style defend macam tengah main galah panjang kat kampung je! Huh.. Vidic, please come back cepat! :'(
*Arshavin memang pakar buat suspens. Habis tertumpah Ribena kat lantai tadi sebab dia-lah! Haish.. :P


6 comments:

  1. harap2 arsenal recover balik.... diorg lwn chelsea minggu dpn...

    ReplyDelete
  2. hahaha .kan kan arshavin nk hatrik tu memule. mcm cisdels je.pstu pancit.hahahahaha :p

    ReplyDelete
  3. emang MU is good but we do not like MU...

    ReplyDelete
  4. Mr. Asrap - Huhu.. Tulah, kan.. Hopefully they will..

    Ms. Puspa - Hahaha.. Cisdel! Mamat tu saje action depan fans sendiri. Biarkan dia.. Hehe..

    Mr. Ude Baha - Setiap orang punya minat dan kesukaan masing2.. :)

    ReplyDelete
  5. haha. i tgk game ni. haha. Browncam pondan plak mlm tu, geram je. nsb baik menang. haha.

    ReplyDelete
  6. Ms. Yaya - Ahaha.. Kan3! I thought I was the only one yang nak cekik2 si Brown based on his 'kelembik-an' during that game! Ahaha.. *hi-5 sikit! Hahaha.. :D

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...