Related Posts with Thumbnails

Monday, June 22, 2009

An Update Without Title


Salam + a BIG smile to all.. :)
Argh.. Finally! I am able to sit in front of this laptop and do the ramblings for my Blogxygen after days of being left with dust. Huhu..
Lately, there's so much things to deal with. Not worth mentioning, the boredom! Ugh.. Plus, internet kat rumah buat mogok! Ceh.. Tak tahu-lah apa problem. Sengaja je nak tunjuk perangai 'kurang kasih sayang' dia-lah tu.. Kesian kat 'pet-society' (buku-muka) yang maybe dah berlalat-lalat sebab dah lama tak mandi! (*tak faham, takpe..) Haha..
Macam2 yang nak diadu sebenarnya ni.. But then, I've less time to 'kepoh' longer here. Like usual, tuan punya blog memang tengah angau. Err.. To be more specific, tuan punya blog tengah mengalami rindu level kronik! Huhu.. Rindu kat Vidic, guitar kapok yang dah jarang pegang tu, Guitar Hero, and most of all, TEH AIS! Laa.. Ini jelah benda2 yang kira 'affordable' untuk dirindu! I mean, for the time being-lah! Ececece.. ;p
Talking about my 'sayang' teh ais, that day tuan punya blog telah 'main kayu 3'.. (Sekali tu je-lah!) Huhu.. Ini semua CENDOL punya pasal! Siapa suruh 'dia' rasa heaven macam tu. Siap ada kacang pulak tu. Ish.. Tak boleh nak elak, terpaksa belasah sampai 2 mangkuk. Huhu.. Not only that, DURIAN pun sama jugak masuk line. Saje je datang 'mengurat' tuan punya blog sampai selamat beberapa-beberapa-beberapa-beberapa-beberapa biji di'bedal' tak ingat dunia. Aisey.. Sorry, teh ais! I didn't mean to be that 'unfaithful'..! But please don't blame me. Put the blame on that CENDOL and DURIAN tu ya! :')
P/s.. Tuan punya blog misses all of her Blogxygenators a lot, (you guys-lah..) And Vidic too! Hehe.. :)

2 comments:

  1. anne, itu aci suda main kayu tiga sama anne punya teh ais. xpe, lain kali kasi teh ais tapi tak de gula, x de susu, x de teh , x de ais n x de air. kasi 1 cawan sama dia. huhuhu...

    ReplyDelete
  2. Chiko - Ceh.. "Anei, jangan layan mamat ni.." Hahahahahahaha.. ;p

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...