Related Posts with Thumbnails

Thursday, September 17, 2009

Dah Dengkur Baru Nak Goal!

Piala UEFA dah start. Manchester United had a battle with Besiktas. Hmm.. Kurang tau sikit about this team. Tak pernah dengar pun! Hehe.. Asyik main defend je kerja diorang. Haduh! Jenuh jugaklah nak menunggu goal sebijik.
Punyalah baik tahan biji mata ni kasi jangan tertutup sebab nak tengok Vidic 'menari-nari'. Aisey.. Tapi, akhirnya terlelap jugak! Ceh! Bila dah terlelap (*mungkin dah siap dengkur sekali kot) tiba2 terdengar abang dengan ayah terjerit-jerit separa histeria. Argh.. Ni mesti tak lain tak bukan. Dah GOAL-lah tu! Ceh.. Dari tadi masa tengah berjaga, takde pulak tersumbat satu goal! Pape pun, thanks to Scholes! Hehe.. And oh, Valencia. Mamat ni memang nak kena clorox sikit kaki dia tu. Berbatov pun sama jugak! Hahaha.. Sempat je! :p
P/s - Err.. Team 'biru' yang lawan Porto semalam jugak tu, amacam? Hehehe.. :P

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...