Related Posts with Thumbnails

Monday, January 11, 2010

Dan Sebenarnya..



I've been one of her huge fans since she started introducing her very own, 'Dan Sebenarnya' on YouTube. Her awesome talent in playing some musical instruments mainly guitar is just superb! Love all of her self-composed songs. Dah-lah lawa, suara pulak merdu macam Norah Jones tu ha! Haish, Yuna.. Yuna.. And oh, tadi saya lompat macam orang gila bila diorang announced Yuna dapat 2nd place dalam AJL! Huhu.. Happy for her! Yay..
*And oh.. Guitar Yuna tadi super duper + smart gila + saya dah jatuh chenta kat design guitar tu, okay! Hahaha.. Anyway, congrats Yuna! :D

4 comments:

  1. dgr kata Yuna ni femes kat malaysia,slalu je ada konsert die,tapi blum la i dgr lagu die,mungkin nanti...(mcm lagu peterpan je?)

    ReplyDelete
  2. yey!.but i love hujan and aizat moreee :p

    ReplyDelete
  3. Brad - Yeah2.. She's cool! Go and try listening to her songs. Best! Haha.. Mungkin nanti? Macam lagu Peterpan? Hahaha.. Funny-lah you! ;D

    ReplyDelete
  4. Ms. Puspa - Hujan pun best jugak! Suka2! Aizat pun suka jugak! Semua pun suka! Hahaha.. :D

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...