Related Posts with Thumbnails

Sunday, January 17, 2010

Jadi-lah..

During the first-half time and as the game started, rasanya remote Astro yang dipegang tadi hampir2 'lunyai' dek kerana geram punya pasal. During that period of time, rasa macam tengah tengok bebudak ManU main guli kat atas padang. Dan entah kenapa pulak-lah goalie Burnley tu macam over-energetic! Banyak sangat mamat tu save bola! Ceh.. Tambah2 bila tengok si Berbatov tu 'berjoget-joget' kat atas padang tu ha. Haish.. Kurang selera bila tak nampak bayang Vidic dalam 'barisan' defender. And oh, Uncle Van Der Sar was back in action tadi. Huhu.. Lama gila tak tengok pak cik ni main.
Anyway, as time passed by, hati semakin membuak-buak rasa bengang. Dah-lah kejap2 ada preview goal team 'Chelsehem' dengan Sunderland. Haish! Pesta goal diorang malam ni. Haa.. Yang MERAH kat Old Trafford ni macam mana pulak? Takkan nak balik dengan tangan kosong je?
Well, suka tak suka, I'm forcing myself to thank si Berbatov tu sebab he scored the first goal for us. Ehem.. Few minutes later, Rooney was following his track. Susah sangat tengok dia clogged in kan goal tadi. Phew! Nasib baik masuk! Hahaha.. Caya-lah! Then, Fergie suruh Owen ganti masuk si Berbatov, Anderson with Carrick and Rooney was being replaced by Diouf. Masa nak dekat habis, makin banyak cekadak-lah player2 ni semua. Nani main kelam-kabut. Scholes dengan Brown pun lebih kurang je. Haish.. I need my Vidic back! :'(
Sekali lagi tuan punya blog menjerit macam 'orang-gilak' bila si Diouf sumbatkan goal for ManU. Huhu.. Stylo habis goal mamat ni tadi. Ecece.. Mentang2-lah first goal dia untuk ManU-lah katakan. Takpe, nanti tuan punya blog Fed-Ex-kan 2 bungkus teh ais heaven sebagai hadiah untuk dia! Amacam? Hahaha.. :D


*Tuan punya blog jerit banyak sangat tadi. (Ini semua geram dengan Berbatov punya pasal!) Habis-lah jiran sebelah rumah tak dapat nak berdengkur dengan aman. Ehehe.. Sorry!
*Dan oleh kerana ManU menang malam ni, jom kita lipat baju2 yang 'menggunung' kat atas katil tu ha! Hahaha.. :D

2 comments:

  1. finally kan? :).
    tp chelsea menang jgak.benci ah!

    ReplyDelete
  2. Tulah pasal. Siap sumbat sampai 7 pulak tu! Haish!.. :D

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...