Related Posts with Thumbnails

Wednesday, January 6, 2010

Random

(*To the '4-eyed' Suganti di India! Will be missing you like hell, babe!) :'(
Salam + a BIG smile to all..
Last weekend, an unexpected thing happened. Sambil melayan tahap kebosanan yang dah hampir sampai ke level kronik, I played Cafe World. And at the same time, I visited my friend's profile. Tengok je profile pic dia, mata terus berair. Aha! Cheesy je! Haha.. Benyek sangat tuan punya blog ni bila kena 'deal' dengan perasaan rindu towards her best buddy, Suganti. Haha.. (*Haish, suka hati you-lah Suganti kalau nak ketawa depan pc while reading this!) Huhu.. Then suddenly, tergerak hati nak tulis 'status' which sounded like, "To Suganti di India. Jom I belanja you tengok movie with an extra of Big Mac. I wish she could say yes. Miss you so much, amoi!" Dan tak sangka she replied, "Suganti dah ada kat M'sia!" Ek.. At first, ingatkan amoi ni sengaja nak buat prank, but actually she was telling the truth. Huhu.. And on the next day, we dated. Apa lagi kalau bukan kat MidValley tu ha! Hehe.. Dah takde tempat lain agaknya, asyik2 kat situ je! Haha.. But at least, we were spending our time happily after months si amoi ni tercampak kat India sana tu! Huhu.. Alhamdulillah! :D
And yesterday, amoi ni dah kembali 'bertapa' kat India sana. Huhu.. Sedih tu! Sob2! Wish you all the best, babe! Take care and jangan lupa 'bribe' mana2 toke restaurant yang ada jual papadom kat sana. Minta diorang resipi! Hahaha.. :'(

4 comments:

  1. Mr. Asrap - Ahaha.. Secret recipe tu! Sebab papadom was originated from that country. Ahaha.. Entah betul entah tidak. Hentam je! Makan papadom, I pandai! Kekeke.. ;D

    ReplyDelete
  2. fren..i think still fresh to wish u hepi new year too..hehe..rase mcm ade kat manchester la beb msuk blog ko..serius best,english style siap ade snow..cool..

    ReplyDelete
  3. Terima kasih banyak2.. Always appreciate your visits to this 'lau yah' blog! :)

    Haha.. Tulah, kan. Snow tipu ni! Kekekekek..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...