Related Posts with Thumbnails

Sunday, April 12, 2009

Aha..dua!



Oh ya..
Masih ingat lagi tak lupa..
Hari tu boleh ter'seri' serupa..
Ala.. Tak apa..
Buat macam biasa..
Bersahaja..
Bukannya serius mana..
Tak sampai pun level nak tadah air mata..
Eceh.. Maaf, bukan nak mendabik dada..
Saje je nak melampias segala rasa..
Sebab dah berkurun tak mengada-ngada..
Bermadah-madah berpuisi segala..
Macam time dahulu kala!
Hahaha..
Ala.. Lagipun benda dah lama..
Haa.. Updated punya cerita..
Tentang game yang baru berakhir saja..
Sunderland, satu VS ManU, dua..
Ahaha.. Terima kasihlah saudara Macheda!
Sebab tolong team kita..
Impress sungguhlah dengan dia..
Muka je nampak tua..
Tapi, surprisingly tak serupa usia..
Laa.. Baru je 17++ tahun rupanya..
Haa.. Ni pesanan ikhlas lagi istimewa..
"Kalau tak nak kena clorox, sila teruskan usaha.."

La.. la.. la.. la..
Tuan punya blog tengah happy gila..
Haila.. la.. la.. la..
Ya, mari bergembira..
Gelak2 campur ketawa..
Nak jerit + lompat pun boleh juga..
Tak kisah daa..

Game Manchester United VS Sunderland tadi gave me (Ehem2.. ;p) and the ManU fans out there a happy news. Ohoho.. *hi-5 sikit, you guys! Hehehe..

3 comments:

  1. Mr. Bulans.. Haha.. Gurindam hentam saja! Huhu..

    Yay3! Sep2.. :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...