Related Posts with Thumbnails

Thursday, April 16, 2009

See You Arsenal!


Ahaha.. Kiss goodbye to FC Porto! Huhu..
Kirim salam banyak2 kat mamat yang pakai jersey no. 11 dengan 9 tu.. Elelele.. Cara main tak mesra alam langsung! Ceh..
Anyway, to the hero.. Ronaldo, yang biasanya suka sukat2 padang before he actually kick the ball but today, in the previous game, haa.. Tak payah nak ukur2.. Kan! Dah GOAL! Huhuhu.. Exactly at minutes of 6, the victory goal was formed alone by this dude without any 'sukatan' yang dia selalu try nak buat! Ceh.. :)
Not to forget about our goalie, Pak Cik Van Der Sar kita yang hari ni pakai jersey colour hitam. Hmm.. Jersey kuning yang dia selalu pakai tu tak kering lagi kot sebab wife dia lambat jemur semalam.. Huhu.. Memandai je! The way he played tadi, err.. Better than the way he played against Liver'ehem' dedulu.. Ehem2.. And, he actually managed to catch the free kick performed by the FC Porto player quite easily. Eheh.. Macam tulah jadi goalie kalau tak nak kena clorox kaki tu selalu! Huhu..
Berbatov pulak, macam biasa.. (Heh.. Still dislike him..) Keluar padang right after dia sempat 'tempeleng' mamat FC Porto yang entah apalah nama dia.. Huhu.. Then, Nani was substituting him.
Anderson, main macam biasa jugaklah.. Style dia yang macam kelam-kabut sikit tu.. Ceh.. 2nd half, dia keluar and Scholes ganti.
Poor Evra! Lengkap pakej dia hari ni. Siap kena yellow card, darah sikit kat part between mulut dengan hidung kot sebab dia teeeer'flying' kick pulak si mamat FC Porto berjersey 11 tu. Haduh.. duh.. duh.. But, still.. Dia tetap main! Yeah! *hi-5 sikit, Evra! ;p
To my Nemanja Vidic yang juga selamat dihadiahkan yellow card, err.. It's alrite.. Layankan saje.. Huhu.. But, you're still my 'manja' no matter what! Kihkih..
To the rest of the team like Ferdinand, O'Shea, Carrick, Rooney and Giggs.. Aha! *hi-10 sikit, you guys! Huhu..
Oho.. Since that during the first leg kat Old Trafford hari tu kita seri, haa.. this time ManU leads with one goal which automatically makes 'us' won today's match yang siap complete dengan hujan! Hihi.. As a result, we'll see you then, Arsenal!
P/s - *hi-5 to all my ManU buddies! Weehaa..! :)

5 comments:

  1. haha.comel.
    scary ah arsenal.kite cam ade badi jek ngan arsenal

    ReplyDelete
  2. helo~~
    ian MU...
    i want my KAKA~
    i want AC MILAN~
    hehe!

    if KAKA masuk MU thn i m MU~
    haha!!

    ReplyDelete
  3. Ms. Puspa - Huhu.. Arsenal scary ke? Ha'ah kot! Hehe.. But, our team pun scary jugak! Cecece.. ;p

    Mr. Bulans - Yay3! Sep2! :)

    Mr. MG - Oooohhhh YEAH! Hihi.. ;p

    Pek - Alalala.. Kaka? Okay2.. Later I'll call him to join ManU in the next 10 years, kay! Huhu.. :D

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...