Related Posts with Thumbnails

Sunday, April 26, 2009

*hi-5!

First half game, rasa macam nak tidur. Then bila mamat Tottenham tu (tak tau apa nama dia. Heh..) scored one goal, okay.. Dah mula rasa nak koyak2kan bantal peluk berlogo ManU kat tangan ni. Time passed by.. Aha! Satu lagi goal? From another mamat Tottenham jugak! Huh! Okay.. Bantal peluk ManU tadi dah terkoyak.. Dengan sengaja.. Ugh.. Van Der Sar, silau sangat ke? 2 goals dah terlepas ni! Kasi pinjam sunglasses, okay?
Then.. Break time tiba when the bald ref blew his whistle. Ceh.. Game still lagi 2-0 so far. Fans Tottenham yang berada kat setiap corok dunia ni dah mula tarik nafas lega + terloncat-loncat sikit. Hmm.. Yelah.. :[
Oho.. 2nd half time bermula. Old Trafford made an announcement yang si Tevez masuk and si Nani out. Fuh.. Relief! Sepak sana.. Sepak sini.. Okay.. Masih zero goal lagi. Camera pulak asyik focus kat ManU new 'darling', si Macheda yang tengah duduk kat seat luar padang. Oh.. Nak masuk join ke? Ceh.. Tak pun..
Minute after minute. Oh, I got bored and bored. Bila nak goal ni? Aha! Si Carrick mara bahaya and goalie Tottenham made a mistake there! Nah! Hambik free kick.. Hoho.. So, like usual, Pak Cik Ronaldo kita yang perasan handsome tu will handle the 'business'. Satu.. Dua.. Tiga.. GOAL!!!!!!!!!!!!!!! Yay.. :)
Game was still on. 2-1. Dalam kepala macam tengah main scrabble. D.R.A.W or M.O.R.E? Huhu.. Masa still lagi berjalan. Si Fletcher macam dah pening2 langau kat atas padang yang baru direnovate tu. Ceh.. Then, si Scholes ganti masuk. Belum pun rasa suam2, yellow card dah dapat free. Aparaa Scholes..
Okay.. Main lagi.. Dan main lagi.. Satu goal lagi disumbat Rooney. Fuh! Heaven! Then.. Main lagi.. Goal lagi!!!! Bola tanduk Ronaldo looked gorgeous there! Yay! Aha.. Main lagi..
GOAL lagi!!! Eceh.. Ingatkan tak, rupanya ye.. Huhu.. Sipi2 je kat line goal tu! Fuh.. Nasib.. :)
Then.. (Part yang tak berapa nak excited to be told to you guys actually. Heh..) Apalagi.. Pasal Berbatovlah.. Ceh.. P/s to him - "Alaa.. One tiny goal! I still dislike you.." Ehem.. Carry on to the point. The 5th goal was formed by a stiff luck there.. Yay! ;p
Ops.. Not to forget about our other heroes as well.. My 'manja', Nemanja Vidic, Evra, Ferdinand, Carrick, Rafael and O'Shea.. Guess what, guys? The REDS is leading with its 77 points so far. Hehe.. Goal difference dengan si Liver'ehem', dua je.. Yay!
THE REDS GO MARCHING ON..ON..ON..!
*hi-5 sikit amongst all my ManU buddies! Yay!
Ingatkan dua..
Rupanya lima..
Hehe.. ;p
*hi-5!
P/s 1 - Elemek.. Kena jahit balik bantal peluk ManU yang dah terkoyak sebab dikoyak intentionally time Tottenham lead with 2 goals tadi.. Ceh..
P/s 2 - Congrats to our local team, Selangor as well.. Hehe.. :)

4 comments:

  1. oxy! i just love all your posts! and, ronaldo perasan handsome. HE IS handsome! and macheda tu new hero lah. eh visit my blog as soon as possible. i want to show off something. ;)

    ReplyDelete
  2. Nes..! Hehe.. Thanks for loving the posts. And uh..? Handsome? For Ronaldo? Errr........ Naah.... Huhuhu.. ;p

    Hey, I've checked! Whoa! I'm jealous!!!!! Hihi.. ;D

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...