Related Posts with Thumbnails

Monday, April 13, 2009

Ugh.. I Need My Pillow!

Salam + a BIG smile to all.. :)
Right now, feel like I just need to breath in the oxygen. Aha.. In my bed, if I could! Hoho.. Pening2 langau je kepala ni. Dah hampir 2 hari tak jumpa bantal! Huahua.. :'(
Weekend pun macam dah tak serupa weekend dah. Lebih kurang sama je dengan hari2 biasa. Semalam pun satu hal. It had been raining all day long and cold. Kerja melambak. Time makan, tak makan. Bila tengahari dah masuk petang barulah terasa lapar. So nak cepat and express, tuan punya perut yang lapar tu decided to have a burger + Coke. Few minutes later.. Haa.. Hambik! Perut dah masuk angin! Haduh.. duh.. duh.. :'(
Yeah, I am rambling right now. Membebel sebab kepala tengah kurang oxygen ni. Hehehe.. Mana taknya, tidur selama 15 minutes je padahal dah masuk tiga hari dah tak jumpa bantal! Ugh.. Nak bantal.. Nak bantal.. Nak bantal..
*Maaf. Tuan punya blog sedang mengigau. Heh.. ;p

2 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...