Related Posts with Thumbnails

Monday, January 12, 2009

Jom Jerit Sama-sama!!!



Tak tahu nak kata apa..
Memang happy gila-gila..
Segala sajak dikarang tadi dalam kepala..
Hilang terus entah ke mana..
Lupa! Lupa! Lupa!
Hari ni mungkin tak sempat nak mengada-ada..
Ek.. Sebab mood baik hmm.. bolehlah cuba!
Hahaha..
Bermula..
Jiwa kini berbunga ceria..
Tangan ni pun menggigil, tak tahu kenapa..
Ish.. Bahaya! Bahaya!
Ini semua bersebab, berpunca..
Haha.. Kalau tak cakap pun, dah tahu apa dia..
ManU baru balik dari berlaga..
Dengan si BIRU yang tak kurang hebatnya..
Aha! Gembira! Gembira!
Sekali 3 goals dibedalnya mereka..
Sekadar O buat si BIRU merana..
Vidic, Rooney, Berbatov si 'pahlawan' setia..
Jaring bergegar bila bola menggila..
Huh! Yang tukang tengok pun sama je gilanya..
Menjerit-jerit tak ingat dunia!
Habis sofa dihenyak sama..
Ugh.. Memang dah tak peduli itu semua!
Yang penting, gembira.. Gembira..
Kalau hari tu berkotak tisu yang kuminta..
Kini, tak payah baldi buat tadahan air mata..
Cuma nak you guys yang sedang mambaca..
Jom kita jerit sama-sama!!!!!!!!!!!
Glory.. Glory.. Manchester United!
To my ManU buddies.. Ayah, Angah Kamal, Mummy & Daddy Zoe, Mr. MG, Mr. Areef, Mr. Branson, Mr. Bulans, Ms. Puspa and others.. Jom jerit kuat2!!! =p
Psst.. Excuse myself from being this 'looonnnyyyyy'.. Hehe.. Bukan apa, happy overdose ni! =D

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...