Related Posts with Thumbnails

Friday, May 1, 2009

Mamat & Minah Tu! Ceh..

Hari dah hampir siang. Ni haa.. Still lagi dok menghadap si mamat dengan si minah ni. Ceh! Sengaja bikin orang lain jadi emo. Asyik2 nangis. Asyik2 leleh.
Loh.. Apa ni..? Tisu sekotak dah habis. Hidung dah merah lagi melecet sebab si hingus kerap meleleh. Ish.. Leceh betul kalau spend time tengok mamat dengan minah ni!
Eceh.. Kononnya kata nak layan sekejap. Ek.. Ini dah terlebih menghadap. Ish.. Diorang ni memang sengaja nak cari silap! Ugh.. Tangki air kat mata ni pun macam dah bocor je. Ceh.. Apa ni? Sedih level kronik sangat ke bila tengok mamat dengan minah tu? Siapa diorang?
Ugh.. Dari dulu sampai sekarang, kononnya dah ikat janji tak nak menghadap mamat dengan minah ni lagi dan lagi dan lagi. Taubat habis tak nak involve lagi dengan benda2 macam ni. Konon takut bekalan tisu kat rumah cepat habislah, hidung melecetlah, mata bengkak2 susah nak hilanglah, itulah, inilah.. Nah! Ni tak.. Tengok jugak! Ish.. Emo? Shooh2..!

Haa.. Mamat dengan minah nilah puncanya! Buat perhabis air mata je! Ceh.. ='(

Autumn In My Heart


Mata dah cukup tepu dan bengkak. Sure takde tahi mata bila bangun tidur nanti. Hehe.. Okaylah.. Cerita mamat dengan minah ni dah habis. Sedih level kronik je. Ceh.. Tidur lagi baik! Esok cuti 'Labour Day'! Hahaha.. Tisu, please..!

5 comments:

  1. happy labour day!time to rest ur mind n recover ur tenaga....jgn bazirkan tisu dan air mata kelak nnt u yang merana..lalalala..pantun 3 per 4 kerat.. :)

    ReplyDelete
  2. Ohoho.. Happy Labour Day jugak! :)

    Ecece.. Nak pantun2 ye.. Huhu..

    Meh balas sikit..

    Tulah, sebenarnya tak sengaja.
    Ini semua YouTube punya kerja.
    Suruh si Oxy ni layan satu cerita.
    Cerita mamat & minah tu 'BEST' katanya.
    Okay, why not.. Layan je.
    Sampai tersedu-sedu tak ingat dunia.
    Tak sangka berhabis tisu dibuatnya.
    Ceh.. Ingatkan Labour Day boleh bergembira.
    Ni tak, bazir2 je air mata.
    Ahaha.. Biasa.. Biasa..
    Girls memang emo belaka. ;p

    ReplyDelete
  3. haha.. selamat bercuti..
    jangan cuti u isikan dgn air mata plak da ler..

    ReplyDelete
  4. kekeke..i angkat bendera putih!kalah truk i..18 kerat u balas!..xpe2..tunggu i asah bakat pantun..kena jumpa balik ngan cikgu BM!jgn smpai 200 kerat pantun plak i balas!:b

    ReplyDelete
  5. Mr. Bulans - Hehehe.. Tulah.. Sedih sampai tisu dah habis.. Hahaha.. :p

    Bro Mizi - Laa.. Surrender ke? Huhu.. Sila2.. Asah jangan tak asah.. Hihi.. 200 kerat? Elemek! (*I konon2 tengah rasa takut level tipu ni..) Hehe.. ;p

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...