Related Posts with Thumbnails

Wednesday, May 6, 2009

Surat-surat Layang

Surat layang pertama untuk..
My ManU buddies! :)
Oho.. Don't forget to take the ManU cake (above) as a gift for our GLORY last night. Takpe2.. Tuan punya blog ni belanja. Ambik2.. Jangan rebut2.. Share2 ye! Hehehe..

Surat layang kedua untuk..

Park Ji Sung..

Terima kasih banyak2.. Jomlah! Tuan punya blog ni belanja teh ais, nak? 3 gelas, cukup? Oh ye.. Hari tu waktu kat Riverside Stadium, Park score satu ye? Semalam kat Emirates pun satu jugak, kan? Hmm.. Bagus2.. Teruskan usaha.. Kurang2kanlah makan kimchi tu kalau nak maintain stamina ye.. Eceh! Hehe.. Oh.. Nanti jangan lupa pulak redeem teh ais from mamak favourite kat FedEx cawangan sana ye. Tuan punya blog dah send dah pagi tadi. Huhu.. Takpe2.. Dah bayarkan dah pun! Ececece.. :)


Surat layang ketiga untuk..
Fabregas..
Ehem2.. Dengar kata, you ni captain Arsenal, kan? Err.. Ni nak kirim pesan kat anak buah you, err.. siapa nama dia.. Sayor? Bayor? Aha! Adebayor! Pesan kat dia, cara dia main kurang kasih sayang betul! Ugh.. Boleh tak tarik2 rambut dia tu sikit? Kesian my Vidic tau kena defend dia yang tak reti duduk diam tu. Ish.. Kirim salam jelah kat Arsene Wenger dengan Almunia tu sekali ye.. Huhu.. :p


Surat layang keempat untuk..
Alex Ferguson..
Nak lagi manja? Okay..
Atok Fergie!
Uish.. Bukan main happy level kronik ye semalam? Muka tak merah langsung macam selalu. Kunyah chewing gum pun berselera je. Hehehe.. Takpe2.. Tuan punya blog pun happy sama jugak. Oh ye.. Nak pesan sikit ni.. Kirim salam kat Ronaldo ye. Baik betul dia semalam score sampai 2! Huhu.. And uh.. Fletcher, kirim salam MERAH jugak kat mamat satu ni. Ceh.. Last wish, jangan lupa tanya2 khabar si Arsene tu esok.. Huhu.. :)
*Ish.. Kenapa tiba2 rasa post kali ni macam kejam semacam je? Huhuhu.. Takpe.. Sekali sekala! Kihkihkih..
ManU 3 - Ars 1
*hi-5 sikit! =)

4 comments:

  1. ronaldo was in a very good mood because we spent a night together, just before the match, without fighting. tahniah utk Manchester United and thanks to my cute ronaldo. ;p

    ReplyDelete
  2. Nes - Ahahaha.. No wonder.. No wonder.. Hehehehe..

    Your cute Ronaldo? Cute ke? Hehehehe.. Okay, scared to argue with you about Ronaldo. Hahaha.. Cute is an acceptable description for your love, Ronaldo! Hahaha.. :p

    ReplyDelete
  3. Mr. Moqh - Huhu.. That's your favourite word kalau datang comment kat sini.. Huhu.. Tang manalah yg terbaik tu.. Hehe.. ManU? Uish.. Memang! Hahaha.. ;p

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...