Related Posts with Thumbnails

Thursday, May 21, 2009

Ugh..!

Current mood for tuan punya blog ni sebijik macam pic kat atas. Rasa macam nak telan teh ais campur serbuk bom! Sebab..

-Kemalasan meng'update' blog yang almost overboard.

-Sakit gigi dari minggu lepas still tak hilang lagi. And oh.. Nak tanya, dentist jahat tak? Hehe..

-Dahlah sakit gigi, siap dapat free sakit perut pulak tu! Huhu..

-Handphone pulak tengah buat mogok 'hang'! Ceh..

-Pick guitar hilang lagi satu! Ugh! Siapa yang ambik ni! Nak kena sekeh ke?!

-Nak beli guitar 'strap' Ernie Ball, tapi.. MAHAL gila! Lebih baik beli teh ais!

-Sebab dah lama tak practise, title Guitar Hero in the house sekarang Abang dah 'rampas' dari kakak dia ni. Huhu..

-And oh.. Satu lagi.. Kenapa si Tevez tu MAHAL level kronik!?

Ugh...!!!

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...