Related Posts with Thumbnails

Sunday, October 4, 2009

Alaa.. Draw Pun Okay!

Semalam tengok game macam orang bisu. Tak dapat nak jerit2 macam selalunya. Tekak sakit. Hati lagi sakit. Dahlah kepala pun tengah pening 'ting-tong' dek kerana sisa demam yang masih berbaki. Adeh.. Sekali draw je lah pulak dengan si Sunderland tu! Huhu.. Biar jelah.. Malas nak tension2 pasal game ni this time. Buat sakit kepala je. Tapi, kan.. Terasa nak 'clorox' kow2 si Valencia dengan Rooney, okay? Main bola macam nak tak nak je! Pigi daa.. :/
P/s - Adik Ferdinand tu 2x5 je macam abang dia! Kasi minum clorox baru tau! Ee..

1 comment:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...