Related Posts with Thumbnails

Sunday, March 29, 2009

Ahaha.. Tagged?

That day (lama dah..) the chubby Sarra punya ummi 'attagged' pulak! Huahua.. Sorry for the late post! Huhu..
Oho.. Here comes the tag.. :)
1 - Apakah nama blog anda sekarang dan kenapa anda memilih nama itu?
Nama blog - Oxygen.. Things On Me.
Sebab memilih nama tu - Hmm.. Sebab ada satu sebab! Hehehe..
2 - Apakah link blog anda sekarang dan bagaimana boleh timbul idea untuk menamakannya seperti itu?
Link blog - http://oxygen-me.blogspot.com
Idea - Adalah satu hari tu, tengah dengar cd Colbie Caillat. 1st lagu that I like from the album tajuk dia, Oxygen.. Haa.. Apalagi! Eceh.. ;p
3 - Apakah 'method' penulisan dalam blog anda?
Entahlah.. There's no limited method sebenarnya sebab most of the posts kat Blogxygen ni tentang tuan-punya-blog's daily routine and experience. Teh ais, ManU, guitar punya cerita memang tak miss! Hahaha.. Ala.. Bedal je apa nak taip! ;p
4 - Pernah terasa nak hapuskan blog anda? Sebabnya?
Pernahlah.. Sebab ada SEKALI tu ManU TERkalah! Hahaha..
5 - Apakah pendapat anda mengenai blog kepada pemilik blog yang tag anda ini?
Oho.. Blog Cik Puan ummi si Dedek memang cute! Haha.. Macam tuan dialah jugak.. Cewah2.. Cik puan ni selalu tukar header blog pulak tu! Jealous! Wuhuhu..
6 - Senaraikan 5 orang yang akan anda tag.
    • Mr. Bulans
    • Ms. Puspa
    • Isteri Alex Ferguson
    • Van Der Sar pun boleh jugak sebab dia malas pergi training!
    • And oh.. Rooney! Sebab dia tengah free duk rumah, hari tu kena red card! ;p

2 comments:

  1. adeh.. ni macam tag revenge je oxy.. haha..

    ReplyDelete
  2. Hehe.. Barulah fair and square, kan? Kihkih.. (*wink) ;p

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...