Related Posts with Thumbnails

Saturday, March 7, 2009

Smile!

Salam + a BIG smile to all..
Finally, it's weekend! Weehaa..! *senyum lebar + lebar + lebar lagi.. ;p
I've had a super duper GILA week since last Monday. Ugh.. Seriously GILA, I repeat! Hehe.. Bukannya sampai level dah tak betul lagi dah, cuma beberapa perkara yang berlaku within this week memang boleh bagi penyakit kuning pada bahagian serat otak! Huhuhu.. Bahasa doktor tuh..! Dahlah asyik kena marah je dengan 'pihak2 & badan berkuasa tertentu' then siap kena kutuk pulak tu! Ceh.. Takpe2, being rational is more respectable than being sarcastically *mangk_k ayun. (Ehem.. Sorry, terlepas geram pulak. Huhu..)
Siapa tengok game ManU yang lepas sila angkat kaki. Aha! Ni lagi satu hal. Boleh pulak malam Rabu hari tu ter'miss' tengok. Ceh.. Nasib baik menang! Ehem.. ;p
Lots of work to be done. SANGAT BANYAK! Ugh.. Bila malam sampai hampir2 nak pagi, jadi pak guard tak rasmi kat dalam bilik sendiri. Huhu.. Ngantuk tuh! Oh well.. Apa boleh buat.. Apalagi, ganti saja time tidur yang tak cukup tu pada hari Sabtu, Ahad dan Isnin! Hehehe.. Rindu level kronik kat bantal busuk tu! Huhu..
Cakap pasal rindu level kronik, apalagi.. TEH AISlah! Hehe.. Yay2! Nanti boleh date dengan teh ais yang mamak favourite tu buat! Yes! Berapa gelas nak bedal ek..? Haa.. Tu belum tambah dengan roti canai dengan papadom dia lagi! Hmm.. ;p
Okay, gotta go now sebab tadi dah janji dengan bantal busuk nak date dengan dia awal sikit hari ni. Haha.. More of stories to be posted soon, I guess.. Hehe.. So, smile BIG2 ar, you guys! ;D

2 comments:

  1. oxy! anda teh ais addict rupenyer! hahaha

    errul AKA Bulans..

    ReplyDelete
  2. Kihkihkih.. Tulah.. 'Hantu-teh-ais'! Hehehe.. ;p

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...