Related Posts with Thumbnails

Tuesday, March 17, 2009

Teh Ais VS Kinder Bueno

Salam + a BIG smile to all..
Lately ni, otak still lagi terbayang game 'chikai' hari tu! Ceh.. Almost everyday kena bahan dengan fans team 'ehem2' tu! Ugh.. Therefore, kira macam nak kasi reduce sikit level 'pening' ni, ada 2 benda yang seriously 'mujarab' for me (pix di atas). Lebih2 lagi kalau tengah depressed pasal tidur yang tak cukup, 2 benda ni really help me out! Huhu.. See! Tuan punya blog ni sedang merepek-repek! Hehe..
Anyway, back to the main subject here.. Kinder Bueno VS Teh Ais? Hmm.. Lagi satu dilemma! Ceh.. Mana satu nak pilih ni? Which one do I prefer the most? Argh..! Satu soalan yang lagi susah dari equation E=mc2! Kelmarin, si Kakdik ada tanya..
"Sebenarnya, kakak ni 'gila' yang mana satu? Kinder Bueno ke.. Teh ais!?"
Puas fikir.. Hailo2.. Sampai sekarang tak dapat nak decide. Ceh.. Sebab dua-dua HEAVEN! Hehe.. Yelah.. Of course tak boleh ambik selalu bende2 ni. Haa.. Karang free2 je kena potong kaki! Tak pasal2 turun sikit level 'cute' ni haa.. Huhu.. Tak mau2! Tapi.. I like BOTH! Mana satu nak pilih ni? ;p
Then, I came up with one answer.. Tak kira! Nak jugak dua2! Haha.. Kalau boleh, kan.. Kena tambah satu lagi perkara which is papadom! Hehe.. Sebab Kinder Bueno dengan Teh Ais (bagi saya) bukannya rivals macam si ManU dengan Liv'ehem' tu! Kinder Bueno dengan teh ais, partnerlah, Kakdik! Haha..
P/s.. *Maaf kerana merepek-repek.. Hehe.. Tuan punya blog ni masih lagi tak boleh lupa pasal game hari tu! Hihi.. That's whylah semua benda nak kena ada term 'VS'! Huhu.. Oh btw, kita battle baliklah nanti! We'll see siapa champion of the league! Baru real..! Hehehe.. ;p

2 comments:

  1. serius kite mmg same.. terbayg2 game malam minggu tu.. mcm susah nak terima kenyataan.. kat opis, kena kutuk giler2 punya.. ape leh wat?? senyum je la..hahaha.. but nevermind.. next time.. MAN U will pay the revenge!!

    teh ais sedap... Kinder Bueno sedap.. by da way.. teh o + Twisties lagi layan tau! hehehe..

    ReplyDelete
  2. dapnyer kinder tuhh...fav kite dgn abi dedeksss!! leh gado lagik pasal kinder tuh...huh!!!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...