Related Posts with Thumbnails

Friday, March 13, 2009

The Reunion Of Guitar

Salam + a BIG smile to all..
Actually, I wanted to post this entry few days ago but grrr... Had no time to do it! Heh.. Oh well, just wanna upload this one pic that I took last weekend during my family members gathering. Hehe.. Had a great time that night as we were jamming and singing! ;p
First, I thought that I was the only one who'll bring along my guitar to that gathering. Nah! Rupa-rupanya.. Yang lain2 pun sama jugak! Hahaha.. Good2! Macam2 brand, colour, shape yang ada. Hadoi! But, one thing for sure.. Guitar yang colour merah tu memanglah type yang paling 'chikai' sekali! Hekhek.. (Saya punyalah tu!) Cheit! Itu yang paling cute, okay! Sebab dia yang paling kecik! Huhu.. Takpe.. Bunyi sama je.. ;p
Seriously, we had fun with the guitars. And like usual, yang tak pegang guitar akan menyanyi dan menyanyi. Yang pegang guitar, uish.. Sampai naik bengkak2 jari2 ni dok menekan kod! Huhu.. Nevertheless, we had joy! Ek.. Tak lupa jugak pasal guitar yang lagi satu ni. Haa.. Guitar Hero! Hehehe.. Sempat jugak tu main PS2 malam tu. And macam biasa jugak, Guitar Hero (ops.. salah!) Guitar Heroin of the night ialah tuan punya blog ni! Hehehe.. Betul! One girl vs 9 guys! Cececece.. (Azin, Azam, Aziz, Azril, Azrul, Izzat, Fariz, Haziq, and Abg Rizal.. Jangan marah haa..!) ;p
Last but not least, just hope that this '2in1' reunion of family and guitar will be held more often. Hehe.. Bukannya ape, bolehlah kita buat Guitar Hero battle lagi! Hekhek.. Practise more ar, you guys! Huhu.. ;D

3 comments:

  1. wah... best2,,,
    my family pun selalu gak wat macam ni..
    lepak dgn cousin ramai2 & play guitar.. hahaha

    ReplyDelete
  2. Ms. Puspa - Hehehe.. Best, kan? ;)

    Mr. Bulans - Yeah, main guitar ramai2 memang cool tapi the best part is bila time makan ramai2! Hehehe.. ;p

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...