Related Posts with Thumbnails

Sunday, March 22, 2009

Nak Kena Clorox!?

Aha..! Kejap lagi.. Nak kena kejar the earliest flight. Jantung dah macam nak terkeluar. Sendi2 semua dah lemah longlai. Hati tengah panas membara-bara. Tak kira! Mesti jugak pergi ke sana! Mesti! Mesti!
Tapi sebelum tu.. Nak kena pergi ke kedai runcit yang terdekat dulu. Nak kena beli sesuatu.. Biar berkotak-kotak.. Biar berbotol-botol.. Takpe! Yang penting hati puas!
Oh ye.. Kepada sesiapa yang nak ikut, boleh je contact PA saya. Okay.. I don't wanna be late. Takut nanti bebudak tu lari pi merayap ntah ke mana. Payahlah pulak karang nak cari. But before that, lebih baik saya check dulu barang2 penting yang nak kena bawak ni.
Passport, luggage, okay. Camera and laptop, okay. Teh ais dah suruh mamak tu bungkus. Oh ye.. Papadom, dah letak dalam tupperware. Apalagi ye.. Hmm.. Aha!
50 kotak CLOROX (cecair pelunturlah..) Oh.. Benda alah ni amat penting untuk dibawak ke sana. Sebab takut kat sana tak banyak sangat jual benda2 macam ni. Mana lagi bagus, berus plastik ke, berus sabut ke, berus dawai?
Okay2.. Flight saya dah diannounce. Nak kena pergi dah ni. Err.. Mungkin bila dah sampai kat Old Trafford nanti, saya tak dapat nak contact sesiapa pun sebab nak focus dengan matlamat asal saya! Dan matlamat itu.. Nak sental2 kaki2 bebudak ManU tu dengan Clorox yang berkotak-kotak ni! Hugh..!
Okay.. Bye2! ;)

3 comments:

  1. hahaha!!
    azrin...trime knyataan..=p
    ish..malulah kalah cm2! =p
    hahaha =p

    ReplyDelete
  2. tekanan... fulham 2 - 0 tu.. ish!! NAK JOIN CLOROX DIORANG!!!

    ReplyDelete
  3. Ms. Orkedhana - Huahuahua.. Eee.. Nak kena clorox jugak budak ni! Hehehe.. :'(

    Mr. Bulans - Ye2.. Cepat kejar the next flight. Kita jumpa kat sana. Tapi, biar I sental bebudak tu dulu! Huhuhu.. Gila depressed ni! ;(

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...