Related Posts with Thumbnails

Tuesday, March 3, 2009

Macamana..?

Salam + a BIG smile to all..
Now, I realize more that I like weekends.. A lot! Seriously, weekdays for me can be a bit stressful and joyful sometimes. Yeah, it depends.. But not this week. Starting from last Monday till today. Huhu.. Pening kepala! Macam2 nak kena settle. Hmm..
One more thing, masalah tidur pun satu jugak. Huhuhu.. Asyik rasa mengantuk je 24 hours. Bangun pagi, alarm phone berbunyi pun tak sedar2 lagi. Snooze je.. Haa.. Bila dah lambat, panic time! Hoho.. The best part kalau ter..overslept! Uish.. Sedap je tengok jam dah pukul 9.45. Haa.. Macamana..?
Honestly, I'm admiring those people out there who can deal with this PROBLEM (tidur) ni.. Especially, pak guard2, orang2 yang kerja sampai lewat malam, ibu, ayah, mamak teh ais tu dan yang sesiapa yang sewaktu dengannyalah. Haha.. Suspect + respect betul kat diorang. Entah macamanalah boleh tahan ngantuk ni. Eeh.. Apa rahsia ni? Tak rasa mengantuk ke? Macamana..? Ugh.. Ngantuknya!
p/s.. Tuan punya blog ni sedang merepek-repek kat sini sebab dia rasa mengantuk level kronik tapi tak boleh nak proses taik mata dia sebab.. Banyak kerja daa.. Ehem.. Harap maaf.. Huhu..;p

2 comments:

  1. oxy! pakguard pun curik2 tido time keje malam.. haha. so dont admire to them coz they also like us..

    ReplyDelete
  2. Hehe.. Ya tak iya jugak ek.. Okay2, tak admire diorang lagi dah.. Hahaha.. ;p

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...