Related Posts with Thumbnails

Sunday, March 29, 2009

Aisey..

Salam + a BIG smile to all..
You guys.. Amacam? Okay ke hari ni? :)
FYI, tuan punya blog quite busy lately ni. Takde masa langsung nak date dengan Blogxygen ni! Ceh.. Baru balik dari Old Traffordlah katakan.. Hihi.. ;p
Aisey.. Loads of thing came up within this week. Macam2 nak kena settle. Rindu kat bantal! Huhu.. Tahi mata belum sempat proses lagi pun, dah kena bangun! Wuhuhuhuhu.. :'(
Aisey.. Lama dah tak tengok wayang! Huahua..
Aisey.. Next game bulan 4 nanti. Takpe.. Mesti boleh menang punya sebab hari tu dah pergi cloroxkan kaki2 bebudak ManU tu.. Hihi..
Aisey.. That day, sempat pulak sakit bahu level kronik. Aduh! Rasa nak tergolek-golek je. Entah kenapa sejak dahulu kala lagi penyakit ni suka sangat datang menyerang. Eceh! Hari2 nak kena tampal koyok. Hari2 nak kena beli koyok. Lagi2 koyok.. koyok.. koyok.. Kaya Apek tu sebab hari2 beli koyok dari dia. Huhu.. next time, kasilah free ice-cream! :)
Aisey.. Apa2 jelah yang saya merapu ni? Aisey..
Apek! Nak koyok satu kotak!
Mamak! Nak teh ais!
Nak bantal! :')
Isk3.. Maaf, saya merapu-rapu ni sebab.. Rasa macam nak makan.. Nak makan.. Makan.. Nak makan.. Nak makan.. Nak makan..
CENDOL ni!

2 comments:

  1. next game man u 4th april ni mintak2 menang la.. ada taruhan ni.. man u kalah habis i..

    oxy,, refer entry blog i date 24 /03 /09. plz help me!

    http://evolusi-bulans.blogspot.com/2009_03_24_archive.html

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...