Related Posts with Thumbnails

Monday, March 9, 2009

Lama Daah..

Salam + a BIG smile to all..
Post kali ni nak upload few 'chikai' pix. Lama dah tak upload gambar kat Blogxygen ni. Asyik membebel-bebel pasal teh ais dan teh ais dan teh ais je. Dah lama tak pegang camera and shoot pix yang cap entah apa2 tu. Huhu.. This time, ambik.. Pix yang tuan-punya-blog ni 'tangkap' sendiri. Haha.. Cheit! Jangan gelak2 tang mana2 yang tak lawa tu. ;p







*Salam Maulidur Rasul :)

3 comments:

  1. salam maulidur rasul oxy..
    u ada talent la photoshooting ler..

    ReplyDelete
  2. Salam Maulidur Rasul, Mr. Bulans!

    Hehe.. Talent? Ecece.. Blushing ni! Kihkihkih..

    Thanks, by the way.. ;p

    P/s: Kenapa Oxy tak boleh post comment in your blog's comment box ek? Hmm..

    ReplyDelete
  3. boleh la oxy.. dulu xbley.. skrg da bleh...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...