Related Posts with Thumbnails

Wednesday, November 26, 2008

Miss The Good Ol' Times..



There's a time when I feel like I'm lost.. Lost in my own world.. Things from the past kept 'haunting' me. Hehe.. Not that type of 'haunting' yang hantu2 punyalah.. but the GOOD 'haunting'.. Hihi.. Why did I say this? Hmm.. "Buang tebiat ke budak ni?" or.. "Kepala tu ada terhantuk kat lantai bilik air ke?" Hihi.. Nolah..

Dah besar2 ni, rasa macam tak percaya je.. I've grown up.. Yeah! I have grown up! Bukan lagi budak kecik yang suka lari2 sana sini waktu kenduri orang dan main masak2 dengan cousins yang kat kampung tu.. Even cousins yang selalu dibuat main sama2, makan sama2, tidur sama, mandi sama2 (eceh.. yang sama gender jelah! Hihi..) juga dah grown up.. Yang nak kahwin pun ada and yang dah kahwin pun ada jugak.. Aisey.. Time goes by so rapidly.. Tak percaye3.. =O

I miss the good old times.. Rindu sangat2.. Tak perlu fikir berat2.. Easy-going je dengan things around. Dah besar2 ni, aww.. So much to deal with.. Ee.. Pening2.. (*sigh)

A reminder for myself - InsyaAllah.. Things will work out fine and stick to yourself.. Double the love for family, family and family.. Ehem.. Save some 'love' for the 'tuan-punya-otak-yang-quite-serabai-kusut-sekarang-ni'.. Hihi.. =P

Breathe in the oxygen now! Yeehaa!

2 comments:

  1. heihei~yen sin here~link me in ur blog k~~
    how's ur life now?hehe

    ReplyDelete
  2. Hi.. Long time no see! Huhu.. Yeah, life's been good and bad sometimes.. Haha.. Hope you're all fine.. =D Thanks for the visit!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...