Related Posts with Thumbnails

Friday, December 19, 2008

Sayonara.. Weehaa!


Petang tadi tengah sibuk siapkan dulang hantaran sepupu kat atas. Leka je dengan glue gun, ribbon, butterfly, beads dan segala macam. Bilik pun dah serupa tongkang pecah! Huhu.. Tiba-tiba.. Abang jerit dari tingkat bawah, "Kak! Tevez panggil! Game dah startlah!" Ceh.. Punyalah kuat volume tuh.. Glue gun di tangan terus diletak tepi. "Tevez, mamat sape lak ni? Game? Dah start?" Mata terus dihala ke arah jam dinding. "Alamak!"
Nasib baik tak jatuh bergolek-golek waktu turun tangga. Haha.. Ingat tangga tu macam escalator je. Adoi! Ini semua ManU punya pasal. Ceh.. Macam mana boleh lupa ni?! Ada gamelah petang ni.. Ugh.. Nasib baik sempat! Thanks for the 'pekik', Abang! Hehe..
ManU vs Gamba Osaka
Laa.. Memanglah lupa tentang game ni.. FIFA Club World Cup (Semi-finals).. Weehaa.. Terpaksalah 'fly' kejap ke Stadium Yokohama, Jepun sana to watch this game.. Hehe.. Nasib baik lewat tengok 3 minutes je, kalau tak.. MOGOK tak minum teh ais setengah hari! Haha.. Tengok punya tengok, masa berganti masa, jerit + lompat, lompat + jerit.. Finally.. ManU menang tu! Weehaa! =D
ManU - 5 goals by:
Vidic (guna aset kepala! Hehe..)
Ronaldo (Hmm.. As usual..)
Fletcher (Mamat ni dah lama tak goal pun.. Luck dia hari ni!)
Rooney (Mandram apa ntah dia pakai sampai sumbat 2 goals!)

Tapi, tak boleh jugak under estimate team Gamba Osaka.. Terror jugak mamat2 sepet tu main.. Hehe.. Ugh.. Dab-dub-dab-dub jantung ni waktu diorang sempat culik 3 goals.. Ceh.. By the way, they gave a good fight.. Eceh.. Terpuji pulak.. =p

Apa2 pun.. Sayonara to Gamba Osaka.. Hehe.. ManU pulak, oit.. Jangan malas2! Practise banyak2! Lepas ni nak menghadap final game pulak.. Cecewah.. Sempat je perasan jadi Sir Alex Ferguson! Huhu.. And oh.. Game hari ni best sebab Berbatov tak main. Demam konon! Pigi daa.. Hehe.. Sorry to Berbatov's fans out there.. Ehem.. Saya tak 'minat' dia! Hihi.. ;D

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...