Related Posts with Thumbnails

Saturday, December 27, 2008

Yyy.. Yyy.. Yyy.. YEAH!

Salam all..
Semenjak dua menjak tiga puluh empat menjak ni, saya selalu sangat ramble atau membebel pasal ManU.. Huhu.. Maaf kepada bukan ManU supporter yang visit ke blog saya.. Haha.. Maybe you guys rasa bosan bila baca post2 yang berkaitan dengan world champion ni.. Hihi.. Jangan marah haa..
Aha! Speaking about ManU, hari ini Stoke City telah pun kalah dengan ManU lewat petang tadi. Hmm.. Stoke City balik rumah nangis tak berlagu bila Tevez sumbatkan satu goal! Wahaha.. Tough game actually! Semua player main sungguh2 tahap kronik. Ugh.. Macam satu yellow card party pulak rasanya bila tengok match ni.. Sekor2 player from both team dilayang yellow card from the ref.. Huhu.. Plus, player2 ManU yang rajin like Park si sepet, Rafael si rambut curly, dan Evra si kaki katik (Haha.. Selambe-mambe je kutuk orang! Ampun!) tak turun padang. Carrick and Berbatov (si mang_uk ayun.. Sorry, saya tak minat dia! Hehe..) joined the team during the 2nd half time.. Van Der Sar, huu.. Memanglah a goalie yang saya suspect lagi respect sebab.. Ish, sebab dia BEST! Huhu.. Kalau takde dia, payah! Haha.. (Apasal selalu sangat berangan jadi sport commentator ni, mak cik? Heh.. Peringatan for my own self.. =p)
Perkara yang baru saya sedar sejak akhir2 ni ialah the way I watch every ManU match, ugh.. TERUK gila! Haha.. Tak tahulah kenapa.. Ibu kata, volume jeritan saya boleh menggegarkan satu rumah.. Abang komplen, si kakak dia ni macam baru telan pil pembesar suara dan jerit before watching ManU plays.. Kakdik bebel, "Eee.. Happy macam kakak pulak yang tolong goalkan!" Ceh! Benda2 nilah yang selalu sangat saya dengar setiap kali saya tengok ManU main.. But, actually.. I kinda agree with them.. Haha.. Sungguh saya tak reti nak duduk diam waktu tengok bola. Jantung rasa macam nak terkeluar je! Jerit2 plus lompat2, hmm.. satu perkara yang tak dapat nak avoid. Sebab tu, saya tak suka tengok bola kat tempat lain selain dari kat rumah. Haha.. Buatnya tengok kat kedai2 mamak or even kat rumah orang, huu.. Sure diorang akan halau saya! Hahaha..
Dah2 lah tu.. Malas nak cerita pasal ManU lagi.. Haha.. So far, result.. like usual. Diorang menang je.. Haha.. Bangga betul! Hihi.. =p
P/s to my ManU buddies, Ayah, Angah Kamal, Ms. Puspa and Mr. Areef..

KITA MENANG LAGI! Weehaa! Glory.. Glory.. ManU! ;)

6 comments:

  1. glory glory man utd =). ehee. carrick hensem kan?;p

    -puspa

    ReplyDelete
  2. Hihi.. Ms. Puspa.. Yeah, Your Carrick memang handsome! Haha.. Tapi, Fletcher saya pun okay jugak! Huhu.. =P

    ReplyDelete
  3. lately nih slalu miss game man u...
    either ade job or penat sgt balik dari job...
    so trime kasih for all the games review...hehhe..

    glory man utd!

    ReplyDelete
  4. Mr. MG - Hehe.. Ni bukan games review tapi games ramble! Huhu.. Saya lebih membebel je pasal ManU nih.. Tak sangka ia boleh di'anggap' as a review.. Haha.. Anyway, u're welcome and ha'ah, ManU rocks! =D

    ReplyDelete
  5. Glories of Man U...
    Die Hard Fan Of Man U - Bulans

    ReplyDelete
  6. Mr. Bulans - Yay3! Jemput2 menjadi sebahagian dari team bola taraf world champion ni! Hahaha..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...