Related Posts with Thumbnails

Tuesday, December 30, 2008

Another Victory!

Manchester United vs Middlesbrough

Phew.. Tired! Just came back from the crowded Old Trafford.. Hehe.. Konon2lah.. But, it's all worth the tiredness that I've been through this one whole day.. Haha.. What a game.. My heart was pounding and it kinda stopped beating normally when.. When.. When..



When the unlikable player (Heh.. For melah..) Berbatov accidentally clogged in a winning goal! Phew.. What a relief when he did that even I don't fancy him that much, though.. Hehe.. Habis berterabur keropok Pringles di tangan sebab excited dengan gol kemenangan tu! Huhu..
Players of the match (1st & 2nd Half Time):
Carrick, Fletcher, Rafael, Rooney, Berbatov, Vidic, Park, Ronaldo, Evans, O'Shea, Giggs, Neville, Scholes and the most important goalie who became the captain of today's match, Van Der Sar.
Speaking about Middlesbrough players, hmm.. Hey, they rough! Geram je.. Rasa nak sekeh2 je kepala mamat yang tiba2 cekik leher panjang si Ronaldo tu! Huh.. Ntah apalah nama dia.. Tak tau nak sebut macamana.. Alaa.. Tak famous, macam tulah! Haha.. Eee, terjahat pulak.. ;D And.. Ronaldo pulak main macam perempuan je kali ni. Tu pun nak kena sekeh jugak tu! Takde 'ong' langsung mamat tu hari ni.. So, during the 2nd half time Giggs replaced his position. Si tua Scholes yang sempat kena yellow card masuk menggantikan Rafael and G. Neville pula bertukar dengan Fletcher.. Hmm.. Suka hati koranglah.. =D
Cuak jugak bila tengok cara Middlesbrough punya players seperti si Tuncay dan Bates main.. Plus, mamat Downing tu pun boleh tahan.. Heh.. Mimpi jelah nak goalkan sebab si kepala ferum + besi + kuprum = Vidic standby je kat tepi tu.. Huhu.. For the first time jugak (Heh.. For melah..) I've seen Park, si sepet tu dilayang yellow card! Aha! Kesianlah pulak.. During the game, he had many chances to score but he didn't make it.. Target dia banyak terpesong! Ceh! Tulah.. Banyak sangat makan kimchi ni.. Hihi.. And oh.. Rooney dah gunting rambut! Haha..
Alex Ferguson, hmm.. Like usual.. Standing by the side of the field watching his boys while chewing a gum in his mouth.. Haha.. Bila Berbatov score 1 goal, penyakit 'parkinson' dia datang.. Haha.. Bukannya sakit apa pun.. Alaa.. Style dia kalau goal macamana? (*wink) Aha! Si tua tu bakal menjadi lebih tua sebab birthday dia jatuh pada hari Khamis ni, if I'm not mistakenlah.. Hmm.. Kalau nak lagi sure lagi, you guys boleh je call or sms bini dia.. Haha..
And like usual.. To all my ManU buddies/bloggers:
Ayah, me, Ms. Puspa, Mr. Areef, Mr. Branson, Mr. Bulans, Mr. MG and the others..
Glory.. Glory.. Manchester United! Weehaa!

2 comments:

  1. hahaha..
    game ni xtengok! esoknya keje!!

    ReplyDelete
  2. Hehe.. Takpe2.. Kita dah menang! Haha.. Glory2! Weehaa!=D

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...